AgriFoodMatch

Schippers Bladel B.V.

Kernactiviteiten
Het familiebedrijf Schippers is een innovatieve internationale verkooporganisatie met “Passion for Farming” voor een verantwoorde intensieve veehouderij.
Hoofdkantoor
Bladel
Sector:
Veehouderij
Regio (NL):
Noord-Brabant
Over ons
MS Schippers verovert de wereld: we groeien razendsnel en betrekken medio 2019 een hypermodern pand van 42.000 m2 in Hapert (10 minuten van Eindhoven en 20 minuten van Turnhout aan de A67). Een groot kenniscentrum maakt deel uit van dit complex.

Tegelijkertijd willen we een totaalleverancier voor de boer zijn en breiden we ons ' standaard assortiment' uit tot meer dan 100.000 producten.

Het resultaat is dat Schippers zich met 350+ medewerkers, 10000+ producten en 12+ kantoren steeds sterker positioneert in een internationale markt. De groei van de afgelopen jaren heeft ons doen realiseren dat de mogelijkheden ongekend zijn. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nóg beter te laten boeren.
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Voor actuele vacatures bij Schippers kijk op onze website.

Recente vacatures van Schippers Bladel B.V.

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Key Accountmanager HyCare Varkenshouderij

Midden en Noord- Nederland

Adres gegevens

Adres:Rond Deel 12
Postcode:5531 AH
Stad:BLADEL
Land:NL
Telefoon:+31497339771
Fax:+31497382096

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->