AgriFoodMatch

Koppert B.V.

Kernactiviteiten
Koppert Biological Systems is internationaal marktleider op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.
Hoofdkantoor
Berkel en Rodenrijs
Sector:
Tuinbouw, Akkerbouw
Regio (NL):
Zuid-Holland
Over ons
Koppert ontwikkelt duurzame oplossingen voor telers in diverse sectoren. Natuurlijke vijanden, micro-organismen en biostimulanten zorgen voor een gewas dat gezond, weerbaar en vitaal is, zowel bovengronds als in de wortel.
Daarnaast leveren wij hommels voor de natuurlijke bestuiving van gewassen. Met dit alles bieden wij voor onze klanten een sterk alternatief naast chemische gewasbescherming.
Missie / Visie
Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren.

In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

We bieden een geïntegreerd systeem van specialistische kennis en natuurlijke, veilige oplossingen die de gezondheid, weerbaarheid en productiviteit van gewassen verbeteren.

Koppert Biological Systems
Partners with Nature
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Medewerkers van Koppert hebben veel mogelijkheden om aan hun carrière te werken. In verschillende branches is Koppert een erkend leerbedrijf. Voor de interne doorgroei heeft Koppert een intern loopbaanbeleid opgesteld. Nieuwe vacatures worden bij voorkeur eerst intern vervuld. Koppert vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en stimuleert daarom haar medewerkers om interne en externe opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Het personeel maakt hier graag gebruik van. Bij Koppert werk je aan je loopbaan.

Adres gegevens

Adres:Veilingweg 14
Postcode:2651 BE
Stad:BERKEL EN RODENRIJS
Land:NL
Telefoon:+31105140444
Fax:+31105115203
Website:Koppert B.V.

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri