AgriFoodMatch

ForFarmers N.V.

Kernactiviteiten
ForFarmers is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 8,9 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa. Bij haar producten biedt ForFarmers klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van voeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling. De omzet bedraagt 2,3 miljard euro.
Sector:
Akkerbouw, Veehouderij
Regio (NL):
Drenthe, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel
Foto
Over ons
ForFarmers is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij.

ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde agrarische sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Met een afzet van circa 9,3 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa. ForFarmers heeft productievestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In 2016 had ForFarmers 2.273 medewerkers en bedroeg de omzet ruim € 2,1 miljard.
Missie / Visie
Missie
‘For the Future of Farming’ is ForFarmers’ belofte aan agrarische ondernemers: wij werken samen met onze klanten om hun langetermijnsucces, en dat van de agrarische sector als geheel, te waarborgen.

Visie
ForFarmers wil als veevoerbedrijf toonaangevend zijn in de Europese markt. Dit doen we door rendabele en duurzame Total Feed-oplossingen te bieden op de boerderij, zodat boeren vlees, eieren en zuivel van hoge kwaliteit kunnen produceren. Onze rendabele en duurzame voeroplossingen ondersteunen boeren bij het optimaliseren van hun bedrijf voor wat betreft winstgevendheid, voedselveiligheid en werkgemak. Daarmee zijn we een essentiële schakel in de voedselketen.
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Wij staan voor een gezonde toekomst voor de agribusiness. Zie onze website.

Recente vacatures van ForFarmers N.V.

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Kwinkweerd 12
Postcode:7241 CW
Stad:LOCHEM
Land:NL
Telefoon:+31573288800

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri