AgriFoodMatch

Dechra Veterinary Products

Kernactiviteiten
Dechra is gespecialiseerd in veterinaire geneesmiddelen en daaraan gerelateerde producten. Onze expertise ligt in de ontwikkeling, productie, verkoop en marketing van hoogwaardige producten voor dierenartsen over de hele wereld.
Hoofdkantoor
`s-Hertogenbosch
Aantal landen waar bedrijf actief is
40
Aantal medewerkers nationaal + internationaal
1250
Sector:
Gezelschapsdieren, Veehouderij
Regio (NL):
Noord-Brabant
Over ons
Onze specialisaties liggen op het gebied van endocrinologie, dermatologie, cardiologie, wateroplosbare poederproducten en injecteerbare antibiotica, anesthesie en analgesie, geneesmiddelen voor paarden en (dieet)voer. Onze belangrijkste producten zijn onder andere:
Vetoryl® capsules voor de behandeling van hyperadrenocorticisme bij honden (ziekte van Cushing)
Dermatologieproducten als Isaderm® gel en Malaseb® shampoo
Felimazole® tabletten, voor de behandeling van hypothyreoïdie bij katten
Geneesmiddelen met meerwaarde, Cardisure® en Forthyron®, voor de behandeling van respectievelijk congestief hartfalen en hypothyreoïdie
CTC spray® een antibiotica-spray voor de behandeling van klauw en hoefproblemen, zoals de ziekte van Mortellaro en oppervlakkige wonden
Soludox 50% en Octacilline® voor de behandeling van ademhalings en darmaandoeningen bij varkens en pluimvee
SPECIFIC™, een compleet assortiment hoogwaardige diervoeding die uitsluitend door dierenartsen verkocht wordt en voor iedere leeftijdsfase van hond of kat gerichte voeding aanbiedt.
Historie
Dechra heeft een lange geschiedenis in de veterinaire gezondheidszorg. In 1819 werd het bedrijf opgericht als Arnolds & Son, dat oorspronkelijk protheses maakte. Het bedrijf richtte zich tijdens de Krimoorlog op veterinaire geneeskunde.

Door meer recente veranderingen, waaronder een aantal zeer succesvolle acquisities, hebben wij vorm gegeven aan onze huidige bedrijfsactiviteiten. Desalniettemin heeft het erfgoed een enorme bijdrage geleverd aan het huidige succes van Dechra.

Adres gegevens

Adres:Pettelaarpark 38
Postcode:5216 PD
Stad:'s-Hertogenbosch
Land:NL
Telefoon:+31497544300

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->