AgriFoodMatch

DowDuPont - Corteva Agriscience

Kernactiviteiten
Pioneer ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1926 landbouwzaden en inoculanten (kuiltoevoegmiddelen) en is onderdeel van het nieuw gevormde Corteva AgriScience™, de landbouwdivisie van DOW-DuPont.
Sector:
Akkerbouw
Regio (NL):
Noord-Brabant
Over ons
Pioneer ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1926 landbouwzaden en inoculanten (kuiltoevoegmiddelen) en is onderdeel van het nieuw gevormde Corteva AgriScience™, de landbouwdivisie van DOW-DuPont. Corteva AgriScience™ is ontstaan door de fusie van Pioneer, DuPont Crop Protection en DOW Agriscience en is wereldwijd leidend in de ontwikkeling, productie en verkoop van zaden en gewasbeschermingsmiddelen en nieuwe technologieën.

De maiszaden, koolzaad en inoculanten van Pioneer worden in de Benelux verkocht door de verkooporganisatie van Corteva AgriScience™. De afzet vindt plaats via distributeurs, loonwerkers en de veevoerindustrie.
De Benelux-organisatie van Corteva Agriscience is pragmatisch en daadkrachtig en in staat snel beslissingen te nemen. Een hecht Sales- en Marketingteam, waarin kennisdeling en samenwerking centraal staan, verzorgt actief de ontwikkeling, distributie en advisering op de Benelux markt. Flexibiliteit en teamwork staan hierin centraal. Men ondersteunt elkaar en springt in waar het nodig is, het gaat om het gezamenlijke resultaat.
Bedrijfsfilm

Adres gegevens

Adres:Postbus 522
Postcode:4530AM
Stad:TERNEUZEN
Land:NL

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri