AgriFoodMatch

Kraakman Perfors B.V.

Kernactiviteiten
Kraakman Perfors B.V. is een John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht met 100 gemotiveerde medewerkers. Momenteel hebben zij vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ’t Zand, Bakkum en Soesterberg.
Sector:
Mechanisatie
Regio (NL):
Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Over ons
Kraakman Perfors B.V. is een John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht met 100 gemotiveerde medewerkers. Momenteel hebben zij vestigingen in Zuidoostbeemster, Middenmeer, Koudekerk aan den Rijn, Voorhout, ’t Zand, Bakkum en Soesterberg. Op al deze vestigingen hebben zij een showroom, een compleet uitgeruste werkplaats en een onderdelenmagazijn. De hoofdactiviteit is het verkopen en onderhouden van John Deere machines. Het gaat daarbij om zowel Landbouw als Tuin, Park & Golf. Naast het dealerschap van Landbouw en Tuin & Park heeft Kraakman Perfors B.V. het importeurschap voor John Deere golfmachines in Nederland. Naast het merk John Deere voeren zij een groot aantal andere A-merken zoals Avant, Stihl, Roberine, Goupil, GKB, Trilo en Vredo.
De businessgroep Tuin, Park & Golf heeft een gevarieerd klantenbestand bestaande uit o.a. diverse overheden, aannemers, werkvoorzieningschappen, hoveniers en golfbanen.

Adres gegevens

Adres:Beijneslaan 169 a
Postcode:1947 HK
Stad:BEVERWIJK
Land:NL
Telefoon:+31854879157

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->