AgriFoodMatch
Kernactiviteiten
Kiwa CMR is onderdeel van Kiwa. Kiwa is internationaal een toonaangevende partij op het gebied van testen, inspectie en certificering en bepalen op veel gebieden de kwaliteitsnorm.
Hoofdkantoor
Nieuwegein
Sector:
Food, Veehouderij
Regio (NL):
Utrecht
Missie / Visie
Kiwa wil bedrijven en organisaties vooruit helpen als onpartijdige, onafhankelijke en innovatieve partner. U heeft de ambitie, wij de kennis om samen met u vooruitgang te boeken. Onze kernactiviteiten zijn Testing, Inspecties en Certificering (TIC), Training en Consultancy. Op basis van gelijkwaardigheid streven we naar een langdurige relatie met u om u te helpen bij het verbeteren van uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers. Zo willen we een bijdrage leveren aan steeds betrouwbaarder, veiliger, efficiënter en duurzamer wordende organisaties die de hoogste kwaliteit kunnen bieden en op die manier waarde toevoegen aan de samenleving. Trust, Quality, and Progress!
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Werken bij Kiwa betekent dat je werkt in een organisatie die voor het beste gaat. Ons interne motto is ‘We ARE Kiwa’, waarbij de A, de R en de E staan voor Ambitious, Reliable and Engaged, ofwel: Ambitieus, Betrouwbaar en Betrokken. Die drie kernwaarden zijn het uitgangspunt voor alles wat we doen en met iedereen met wie we omgaan en zakendoen. Gezond verstand, dingen voor elkaar krijgen en een positieve benadering karakteriseren iedere Kiwa-collega.

Adres gegevens

Adres:Nevelgaarde 20d
Postcode:3436ZZ
Stad:NIEUWEGEIN
Land:NL
Telefoon:+31889984300
Website:Kiwa CMR

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri