AgriFoodMatch

Kitchen on a Mission

Kernactiviteiten
Kitchen on a Mission bestaat sinds 1994 en produceert koelverse tapas, spreads en maaltijdcomponenten voor de Retail & Foodservice, met Jumbo als grootste afnemer.
Hoofdkantoor
Nieuw Vennep
Sector:
Food
Regio (NL):
Noord-Holland
Foto
Over ons
Kitchen on a Mission bestaat sinds 1994 en produceert koelverse tapas, spreads en maaltijdcomponenten voor de Retail & Foodservice, met Jumbo als grootste afnemer. Kitchen on a Mission is onderdeel van Signature Foods: marktleider in de Benelux op het gebied van salades en tapas waaronder ook Johma, Heks’nkaas, Westland Salades, Hamal (BE), Salsa Food Group (BE) en MAGA (PL) vallen. De kern van Kitchen on a Mission is hun ‘keuken’, een productielocatie in Nieuw-Vennep waar voedselveiligheid, kwaliteit, flexibiliteit én efficiency centraal staan. Het jonge team van Kitchen on a Mission kenmerkt zich door een enorme inzet, ondernemerschap en gedrevenheid, gecombineerd met een stevige kennis en ervaring op het gebied van food, productie en innovatie. Het zijn stuk voor stuk netwerkers die ‘out of the box’ denken en daarmee samenwerkingsverbanden creëren. Kitchen on a Mission gaat de komende jaren flink groeien om nóg meer mensen in binnen- en buitenland kennis te laten maken met hun producten.
Werken bij ons
Kitchen on a Mission is altijd op zoek naar frisse, slimme nieuwe collega's om ons avontuur samen mee te beleven.

Recente vacatures van Kitchen on a Mission

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Escudoweg 1
Postcode:2153 PC
Stad:NIEUW VENNEP
Land:NL

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri