AgriFoodMatch

Hessing BV

Kernactiviteiten
Hessing is één van de koplopers in de groente- en fruitverwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan onze focus op innovatie, kwaliteit en kosten. Wij doen er alles aan om onze producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Wij zijn een organisatie met een ‘can do’ mentaliteit en bij ons staan veiligheid van ons personeel en kwalitatief goede producten leveren bovenaan.
Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.
Hessing is de afgelopen jaren flink gegroeid en wij hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Verder groeien, om zowel de nationale als internationale groeimarkten maximaal te kunnen bedienen, vergt een strategie van specialisatie en diversificatie. Ons machinepark is recentelijk uitgebreid met nieuwe, slimme machines en ook de komende jaren zullen voornamelijk in het teken staan van innovatie en vernieuwing.
Het snijden, mengen, assembleren en verpakken wordt uitgevoerd op diverse locaties, Zwaagdijk, Helmond, Belfeld en Sint Annaparochie. Maar ook in Schwalmtal (Duitsland) en Bonnelykken (Denemarken). Daarnaast heeft Hessing een eigen transportbedrijf.
Sector:
Food
Regio (NL):
Noord-Holland
Foto
Bedrijfsfilm

Adres gegevens

Adres:Nieuwmarkt 8
Postcode:1681 NP
Stad:ZWAAGDIJK - OOST
Land:NL
Telefoon:+31228561224
Website:Hessing BV

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri