AgriFoodMatch
Kernactiviteiten
GIJS zet graag een stap extra voor een gezond boerenbedrijf en een goed bestaan voor de boer en zijn gezin. In de stal, op het veld of aan de keukentafel. Zónder fratsen, mét eerlijk advies en voeders op maat voor rundvee en geiten. Van constante kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Dat is boeren met GIJS.
Tevens is GIJS mede-eigenaar van het innovatiecentrum GIJS Mekkerhof dit is het eerste geiteninnovatiecentrum van Europa.
Hoofdkantoor
Molenweg 9
7045 AG Azewijn
Aantal medewerkers nationaal
35
Sector:
Food, Akkerbouw, Veehouderij
Regio (NL):
Gelderland, Overijssel
Foto
Over ons
Wij doen dat net even anders dan anderen. Waar de collega mengvoerbedrijven kiezen voor schaalvergroting, vinden wij het juist belangrijk benaderbaar te blijven en de afstand tot de boeren zo klein mogelijk te houden. Wij leven mee met de boer. Zetten graag een stap extra voor zijn succes. In de stal, op het land of aan de keukentafel. Eigenzinnig en zónder fratsen. Mét eerlijk advies en voer op maat. Van constante kwaliteit en voor een concurrerende prijs. Vanuit deze betrokkenheid zetten wij ons in voor een gezond boerenbedrijf. En een goed bestaan voor de boer en het gezin.
Missie / Visie
Missie: GIJS zet zich daadkrachtig in om het leven van de boer, het gezin, de onderneming en de dieren te verbeteren.
Visie:Gezonde boerenbedrijven, nu en in de toekomst
Werken bij ons
GIJS is een jong en dynamisch bedrijf in Oost-Nederland. We leveren mengvoer, granen en agro-artikelen zoals kunstmest en zaaizaad aan agrarisch ondernemers in de regio.

Recente vacatures van Gelre-IJsselstreek BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Bedrijfsadviseur Melkvee fulltime

Oosten en midden van het land

Specialist Ruwvoerteelt 24 uur p/w

Oosten en midden van het land

Adres gegevens

Adres:Molenweg 9
Postcode:7045AG
Stad:AZEWIJN
Land:NL
Telefoon:+31314651412
Fax:+31314652412

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri