AgriFoodMatch

Gelre-IJsselstreek BV

Kernactiviteiten
Wij adviseren over het voeren van melkgevende dieren (melkkoeien en geiten) én jonge groeiende dieren (kalveren en lammeren ). We bieden de veehouder kennis op hoog niveau en producten van betrouwbare leveranciers.
Tevens is GIJS mede-eigenaar van het innovatiecentrum GIJS Mekkerhof dit is het eerste geiteninnovatiecentrum van Europa.
Hoofdkantoor
Molenweg 9
7045 AG Azewijn
Aantal medewerkers nationaal
35
Sector:
Food, Veehouderij
Regio (NL):
Gelderland, Overijssel
Over ons
GIJS houdt van boeren die hun eigen weg vinden. Recht op het doel af. Zo doen we dat zelf immers ook het liefst. We helpen de veehouder graag om het resultaat van zijn bedrijf nog verder te verbeteren. Om het meeste uit de dieren of gewassen te halen met de beste voeding en persoonlijk, deskundig advies op maat. Onze mensen kennen de sector, spreken de taal van de boer en durven verder te gaan dan de gebaande paden. Zo bereik je samen meer. Dat noemen wij boeren metGIJS.
Missie / Visie
Wij adviseren over het voeren van melkgevende dieren (melkkoeien, geiten en zeugen) én jonge groeiende dieren (kalveren, lammeren en biggen). We bieden de veehouder kennis op hoog niveau en producten van betrouwbare leveranciers. Wij zijn een sparringpartner die de veehouder uitdaagt en op maat bedient. Samen met hem komen we tot praktische voeroplossingen. Wij geloven in onafhankelijkheid én partnerships, maatwerk en creatieve oplossingen voor veehouders die vooruit willen.
Werken bij ons
GIJS (Gelre IJsselstreek) is een jong en dynamisch bedrijf in Oost-Nederland. We leveren mengvoer, granen en agro-artikelen zoals kunstmest en zaaizaad aan agrarisch ondernemers in de regio.

Adres gegevens

Adres:Molenweg 9
Postcode:7045AG
Stad:AZEWIJN
Land:NL
Telefoon:+31314651412
Fax:+31314652412

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri