AgriFoodMatch

Enza Zaden Beheer B.V.

Kernactiviteiten
Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt en de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt.
Hoofdkantoor
Enkhuizen
Aantal medewerkers nationaal + internationaal
2000
Sector:
Food
Regio (NL):
Noord-Holland, Internationaal
Over ons
Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt en de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen hun groenten. Ze zijn dus op weg maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Dat doel ondersteunen ze met innovatieve technologieën, zo maken ze het veredelingsproces sneller en efficiënter. Ze richten zich verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. Daarnaast ook nog op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in het bedrijf: duurzaamheid zit in hun DNA. Het hoofdkantoor in Enkhuizen is hun thuisbasis, maar ze hebben collega's over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo'n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Recente vacatures van Enza Zaden Beheer B.V.

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Haling 1E
Postcode:1602 DB
Stad:ENKHUIZEN
Land:NL
Telefoon:+31228350100
Fax:+31228315960

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->