AgriFoodMatch

Diversi Foods

Kernactiviteiten
Diversi Foods, (a breadtaking experience) in een totaalleverancier van een breed assortiment bakkerijproducten in bake-off en vers, voor retail en foodservice en onder private label.
Sector:
Food
Regio (NL):
Drenthe
Foto
Over ons
Hoewel het voor Diversi Foods allemaal met bake-off begonnen is, hebben zij zich de laatste jaren sterk uitgebreid.
Zo voegde de versbakkerij Vermaut’s Boerenbrood zich in 2015 bij Diversi Foods. Zij staan bekend om hun verse, authentieke en op steen gebakken broden, viennoiserie en patisserie.
In 2016 volgde Montana Bakery, een artisanale bakkerij in hartje Londen, die gespecialiseerd is in Italiaanse broodspecialiteiten. Vervolgens is Bladerdeeg Vanmarcke deel gaan uitmaken van hun bakkerijfamilie, waardoor Diversi Foods nu ook een mooi aanbod aan artisanale bladerdeegproducten heeft.
Daarnaast is Boulangerie de France in het leven geroepen. De nieuwe productie in Moeskroen maakt kwalitatieve stokbroden volgens de Franse traditie.
Diversi Foods onderscheidt zich door een ruim productaanbod met zijn ‘appetite appeal’, uitnodigende geur en overheerlijke verse smaken. Dat maakt het verschil en daarom kiezen klanten voor Diversi Foods.
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Diversi Foods

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres: Eekhorstweg 14,
Postcode:7942 JC
Stad:Meppel
Land:NL
Telefoon:+31 522 252 887

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri