AgriFoodMatch

Dawn Foods

Kernactiviteiten
Dawn Foods is een Amerikaans familiebedrijf en bestaat bijna 100 jaar. Onder leiding van de familie Jones is Dawn Foods uitgegroeid tot de internationale voorkeurspartner voor bakkers en culinaire professionals overal ter wereld
Sector:
Food
Regio (NL):
Noord-Brabant
Foto
Over ons
Dawn Foods draagt bij aan het creëren van onvergetelijke momenten.
Bij Dawn Foods weten we dat klanten en families overal ter wereld op ons rekenen om bijzondere momenten speciaal te maken. Daarom combineren we ongeëvenaarde internationale productie- en distributiecapaciteiten met onze expertise, betrokkenheid en innovatie om bakkerijoplossingen te creëren.

Wij bieden een compleet assortiment hoogwaardige en betrouwbare mixen, basisingrediënten, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren deegproducten en geheel afgebakken producten voor de levensmiddelenindustrie — wereldwijd.

Zakelijke ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en klanten moeten efficiënter werken. Maar wat er ook verandert, wij blijven ons onverminderd inzetten om bakkerijproducten en innovatieve oplossingen van de allerhoogste kwaliteit te bieden.
Missie / Visie
Onze waarden stimuleren onze cultuur, en Dawn Foods zet zich in om een cultuur te creëren van wereldwijde groei, diversiteit, dienstbaarheid aan anderen, continu leren en plezier in wat we doen.
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Werken bij Dawn Foods Onze mensen maken ons merk. Ze innoveren, verlangen naar kwaliteit en bouwen duurzame relaties op met onze klanten. Heeft u een eigen succesformule, kijk dan eens bij onze vacatures. En ontdek of Dawn bij u past.

Recente vacatures van Dawn Foods

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres: Karolusstraat 14C
Postcode:4903 RJ
Stad:Oosterhout
Land:NL
Telefoon:+31 162 799 010
Website:Dawn Foods

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri