AgriFoodMatch

Brinkers Food BV

Kernactiviteiten
Brinkers is een van 's werelds meest toonaangevende producenten van een breed scala aan hoogwaardige, conventionele en biologische chocopasta's. Het bedrijf, gevestigd in Enschede, is meer dan 125 jaar geleden opgericht. Brinkers wordt algemeen erkend als een echte en unieke specialist in chocoladepasta's met de hoogste BRC-/IFS-certificering en is daarnaast volledig UTZ en biologisch gecertificeerd.
Onder de merknamen 'La Vida Vegan' en 'So Vegan So Fine' is Brinekrs leider in de categorie Organic Chocolate Spreads en heeft het bedrijf door de jaren heen met succes merken ontwikkeld in elk segment van de internationale markt.
Het familiebedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, mede dankzij de hoge productkwaliteit, innovatie, hoge leverbetrouwbaarheid en het steeds populairder worden van biologische en vegane voeding. Een verdere groei binnen het biologische segment zal zeker bewerkstelligd worden. Brinkers telt 70 werknemers uit 16 landen die met veel plezier en toewijding bijdragen aan het succes van het bedrijf.
Hoofdkantoor
Enschede
Aantal medewerkers nationaal
70
Sector:
Food
Regio (NL):
Overijssel

Adres gegevens

Adres:Marssteden 58
Postcode:7547 TD
Stad:Enschede
Telefoon:+31534282725

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->