AgriFoodMatch

Bio Brass BV

Kernactiviteiten
Bio Brass is actief in de teelt, verwerking en marketing van biologische groenten. Op de vruchtbare gronden in Flevoland worden in een ruime vruchtwisseling een breed assortiment groenten geteeld voor zowel retail als verwerkende industrie.
Hoofdkantoor
Zeewolde
Sector:
Tuinbouw, Akkerbouw
Regio (NL):
Flevoland
Over ons
Bio Brass is actief in de teelt, verwerking en marketing van biologische groenten. Op de vruchtbare gronden in Flevoland worden in een ruime vruchtwisseling een breed assortiment groenten geteeld voor zowel retail als verwerkende industrie. Door verbindingen in de keten is Bio Brass in staat een stabiel en continue volume te verzorgen voor afnemers in Europa. De visie, organisatie en faciliteiten maken het mogelijk de producten op locatie eventueel te bewerken en verpakken. Hierdoor worden onnodige kosten en kwaliteitsderving later in de keten voorkomen. Areaal, schaal en jarenlange ervaring in zowel teelt als het positioneren van biologische groenten, maken Bio Brass tot een unieke ketenpartner om de categorie biologische groenten te initiëren of te versterken.
Missie / Visie
Bio Brass heeft als doel zo efficiënt mogelijk te verbinden binnen de voedselketen en dit te combineren met rust, ruimte en afwisseling in de teelt. Deze combinatie maakt het mogelijk dat steeds meer mensen kunnen genieten van mooie, gezonde, betaalbare, maar bovenal lekkere biologische groenten.
Werken bij ons
Kijk op onze website voor vacatures.

Recente vacatures van Bio Brass BV

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Winkelweg 57
Postcode:3896 LH
Stad:ZEEWOLDE
Land:NL
Telefoon:+31365228430

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri