AgriFoodMatch

Arenosa

Kernactiviteiten
Arenosa in Lelystad teelt en verwerkt biologische groenten zoals prei, schorseneer, pastinaak, wortelpeterselie, aardpeer en kliswortel.
Hoofdkantoor
Lelystad
Aantal medewerkers nationaal
25 medewerkers
Sector:
Food, Tuinbouw
Regio (NL):
Flevoland
Over ons
Arenosa in Lelystad teelt en verwerkt biologische groenten zoals prei, schorseneer, pastinaak, wortelpeterselie, aardpeer en kliswortel. Het bedrijf is opgericht in 1979 door Jan van Geffen, die de dagelijkse aansturing inmiddels grotendeels heeft overgedragen aan zoon Sam. Arenosa specialiseert zich als marktleider binnen Nederland in zogenaamde ‘vergeten groenten’. Het bedrijf mag zowel grote retailorganisaties, natuurvoedingswinkels als exporteurs tot haar klanten rekenen.
Naarmate de vraag naar de producten groter werd, groeide ook het bedrijf in omvang. Inmiddels bestaat het bedrijf uit circa 25 werknemers en heeft in totaal 60-70 ha grond, waarvan 30 ha grond in eigendom. Daarnaast wordt er grond bijgehuurd en wordt er op contract door derden geteeld. Arenosa is opgebouwd uit twee BV’s: het teelt- en het verwerkingsbedrijf. Jan is verantwoordelijk voor de kantoorwerkzaamheden en Sam is operationeel verantwoordelijk voor het teeltbedrijf.

Adres gegevens

Adres:Jupiterweg 9
Postcode:8211 AW
Stad:LELYSTAD
Land:NL
Website:Arenosa

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->