AgriFoodMatch

AGRIANT B.V

Kernactiviteiten
Agriant B.V. streeft ernaar dé totaalleverancier van Noordoost-Nederland te zijn voor meststoffen, plantversterkers, gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaden. Vanuit grote betrokkenheid beschouwt Agriant het als één van haar belangrijkste taken klanten in staat te stellen rendabel gewassen te telen. De adviseurs van Agriant leveren meerwaarde voor het bedrijfsrendement door met Kennis en oog voor de Kostprijs Klantgericht te werken.

Agriant is een dochteronderneming van de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging U.A. te Wemeldinge. CZAV is dé agrarische coöperatie in Zuidwest-Nederland waarbij ruim 3000 actieve agrarische ondernemers in de akkerbouw, bloembollenteelt, veehouderij en fruitteelt zijn aangesloten.

Een belangrijk samenwerkingsverband is CropSolutions. Hierin werkt CZAV samen met AgruniekRijnvallei Plant (Waardenburg), Agrea (Panningen), CAV Agrotheek (Wieringerwerf), CLTV Zundert, De Samenwerking (Haastrecht), Heijboer BV (Biddinghuizen) en Vitelia Agrocultuur (Lottum). Doelstelling is kennis en inkoopkracht te bundelen waardoor de best mogelijke producten geleverd worden in optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Sector:
Akkerbouw
Regio (NL):
Drenthe, Gelderland, Groningen, Overijssel

Adres gegevens

Adres:Roald Amundsenstraat 6
Postcode:7825 AT
Stad:EMMEN
Land:NL
Website:AGRIANT B.V

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->