AgriFoodMatch

Vacatures agribusiness en food: onze passie

Passie voor vacatures agrarisch en food

Wilt u als werkgever niet langer uw agrarische en food vacatures op allerlei algemene vacaturesites plaatsen? Wilt u niet langer betalen voor naambekendheid en reacties van kandidaten voor wie u géén interesse hebt?

Dan biedt AgriFoodMatch u vanaf nu de mogelijkheid om uitsluitend met die agri- en foodprofessionals in contact te komen die u zoekt.

Passie voor professionals in agri en food

Wilt u als agri- of foodprofessional niet langer gebruik maken van allerlei algemene vacaturebanken wanneer u een nieuwe agrarische of food job zoekt? Wilt u ook niet oneindig zoeken als u weet wat u wilt? Bent u alleen geïnteresseerd in kwalitatieve en actuele vacatures in de agribusiness of foodsector?

Dan is AgriFoodMatch vanaf nu dé agro- en foodvacaturebank voor u!

Passie voor kwaliteit

AgriFoodMatch plaatst uitsluitend actuele vacatures in de voedingsindustrie, agrarische en groene sector, die bij deze vacaturebank door werkgevers en intermediairs zijn aangemeld. AgriFoodMatch neemt geen vacatures over van andere databanken om op deze website te publiceren. AgriFoodMatch staat voor kwaliteit van de aangemelde vacatures in de agro- en foodsector.

Uw passie?

Hebt u opmerkingen, suggesties of wilt u meer weten over AgriFoodMatch vacaturebank? Bel en maak een vrijblijvende afspraak of stuur een e-mail naar info@agrifoodmatch.nl. U kunt ook het Contactformulier invullen, dan krijgt u meteen antwoord.
Snel zoeken
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.