AgriFoodMatch

Otys

Kernactiviteiten
We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden. Het is onze ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in Europa in de food- & agri business, maar ook buiten Europa zijn we steeds meer actief.
Hoofdkantoor
Veenendaal
Aantal medewerkers nationaal
40
Aantal landen waar bedrijf actief is
4
Aantal medewerkers nationaal + internationaal
100
Sector:
Gezelschapsdieren
Regio (NL):
Internationaal
Foto
Over ons
OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw en vele implementatiemogelijkheden is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen zoals werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en natuurlijk corporate recruiters voor wie het vinden en verwerven van écht talent het grootste doel is. Het recruitmentsysteem van OTYS helpt jou kans te grijpen!
Missie / Visie
OTYS Go! is modulair opgebouwd en biedt ondersteuning voor het gehele proces. Van werving, tot selectie, maar ook administratieve processen worden ondersteund. Door vele koppelingen van het recruitmentsysteem met partners kan je de gehele business bedienen vanuit één systeem.
Historie
Wist je dat OTYS in 2001 is opgericht op een zolderkamertje door de huidige CEO Jorrit Blok? Uiteindelijk is OTYS verhuisd naar een kantoor in Veenendaal en daarna wéér verhuisd. Wel binnen Veenendaal. Inmiddels is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.
Bedrijfsfilm
Werken bij ons
Kom jij werken bij OTYS check dan www.werkenbijotys.nl

Deel dit bedrijf

Bedrijven met actuele vacatures in food en agri