AgriFoodMatch

Invoeren / wijzigen / verwijderen

Vacatures en bedrijfspresentatie invoeren

  • Om zelf uw vacatures te kunnen plaatsen en uw bedrijfspresentatie in te voeren, dient u eerst inloggegevens van ons te ontvangen.
  • Heeft u nog geen inloggegevens om uw bedrijfspresentie e/o vacatures in te voeren? Ga dan naar 'Aanvragen Inloggegevens' of stuurt u een email naar info@agrifoodmatch.nl met het verzoek om in te kunnen loggen en u ontvangt van ons snel uw persoonlijke inloggegevens.
  • Indien u zich aanmeldt vóór 14.00 uur, dan ontvangt u nog dezelfde dag uw inloggegevens en anders uiterlijk de volgende werkdag voor 10.00u.
  • U ontvangt, nadat u van ons uw inloggegevens heeft ontvangen, de factuur. Deze geldt tevens als opdrachtbevestiging.
  • Na iedere maand ontvangt u automatisch per e-mail de bezoekcijfers van uw advertentie.

Wijzigen of verwijderen van vacatures of bedrijfspresentatie

  • Alle agro en food vacatures worden worden automatisch na 2 maanden verwijderd. U krijgt daarvan een bericht en evt. kunt u de vacature dan GRATIS verlengen voor 1 maand, mocht u deze toch nog niet hebben ingevuld.
  • Heeft u de vacature met succes ingevuld en wilt u uw advertentie al eerder verwijderen of wilt u deze tussendoor wijzigen? Dan kunt u via Inloggen Werkgever deze wijzigingen zelf doorvoeren.
  • Wilt u de bedrijfspresentatie verwijderen, dan kunt u het beste een mailtje sturen naar info@agrifoodmatch.nl. Wij voeren dit dan voor u uit.

U kunt AgriFoodMatch ook telefonisch of per fax bereiken:

AgriFoodMatch t.a.v. Christel Janssen
Rijksweg 153a
6325 AD Vilt (Nederland)
Tel: +31 (0)43 - 6042292
Fax: +31 (0)43 - 6041299

Snel zoeken
Nieuwe jobs Agro & Food
Borken-Burlo
Hendrik-Ido-Ambacht
Oudenhoorn (Hellevoetsluis)
Je bezoekt voornamelijk klanten in het westen, midden en noorden van Nederland en werkt veel vanuit huis. Ook word je op regelmatige basis op het kantoor in Genk (België) verwacht.
Vacatures per mail
Met een Job Search Agent ontvang je de nieuwste vacatures per e-mail.