AgriFoodMatch

Agrarische vacatures, banen landbouwsector, tuinbouw vacatures en gewasbescherming in Zuid-Holland

Vacature Vanuit Home Office

Technisch Specialist Gewasbescherming, DowDuPont – Corteva Agriscience (Home Office) - Vanuit Home Office

Regio:Vanuit Home Office
Zelfstandige teamplayer met kennis van akkerbouw (o.a. aardappelteelt).  Technische positionering van nieuwe gewasbeschermingsmiddelen.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#02529
Vacature Reeuwijk

Business Development Manager Food Safety, BioChek - Reeuwijk

Werkgever:BioChek BV
Regio:Reeuwijk
Inspirerende ondernemer met commerciële slagkracht op (internationale) markten en kennis van voedselveiligheid. Ontwikkelen van nieuwe markten binnen de Business Unit Food Safety.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MA02446
Vacature Je bezoekt voornamelijk klanten in het westen, midden en noorden van Nederland en werkt veel vanuit huis. Ook word je op regelmatige basis op het kantoor in Genk (België) verwacht.

Technical Account Manager Glastuinbouw, Roam Technology - Je bezoekt voornamelijk klanten in het westen, midden en noorden van Nederland en werkt veel vanuit huis. Ook word je op regelmatige basis op het kantoor in Genk (België) verwacht.

Regio:Je bezoekt voornamelijk klanten in het westen, midden en noorden van Nederland en werkt veel vanuit huis. Ook word je op regelmatige basis op het kantoor in Genk (België) verwacht.
Relatiebouwer die de taal van de tuinder spreekt. Met een innovatief product marktkansen benutten en creëren.
Gepubliceerd: 06-11-2018
Referentie nr:#02535
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Vacature Maassluis

Voeding Specialist - Maassluis

Werkgever:Lely
Regio:Maassluis
Analyseer jij uit de big data van ons eigen managementsysteem hoe we de voerprestaties van onze wereldwijde klanten kunnen optimaliseren? Help jij mee om ons nieuwe managementsysteem te...
Gepubliceerd: 06-11-2018
Referentie nr:#02482
Vacature Je werkt vanuit huis en komt minimaal eens per maand op het hoofdkantoor in Weesp.

Area Sales Manager West & Noordwest Nederland, Bakels bakery ingredients (Home Office) - Je werkt vanuit huis en komt minimaal eens per maand op het hoofdkantoor in Weesp.

Regio:Je werkt vanuit huis en komt minimaal eens per maand op het hoofdkantoor in Weesp.
Ondernemende en proactieve Area Sales Manager die graag resultaten boekt. Commerciële kwaliteiten gaan hand in hand met passie voor de bakkerij.
Gepubliceerd: 05-11-2018
Referentie nr:#02534
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature
Vacature Home Office. Tevens zijn er flexibele werkplekken in Zwijndrecht.

2 Senior Account Managers Boskoop of Westland, Jiffy Products International BV - Home Office. Tevens zijn er flexibele werkplekken in Zwijndrecht.

Regio:Home Office. Tevens zijn er flexibele werkplekken in Zwijndrecht.
Relatiebouwer met gezonde interesse voor product en teelttechniek. Je laat alles groeien: planten, bloemen, groenten, fruit, omzet en klantenportfolio.  
Gepubliceerd: 05-11-2018
Referentie nr:#02533
Vacature Rotterdam

(Senior) Trader, Cebeco Granen B.V. - Rotterdam

Regio:Rotterdam
Ambitieus commercieel talent, organisatorisch sterk en met neus voor opportuniteiten. Verantwoordelijk voor het handelsresultaat in Noord- en West-Europa.
Gepubliceerd: 05-11-2018
Referentie nr:#02504
Vacature Home Office, tevens kan gebruik worden gemaakt van kantoorruimte op het hoofdkantoor van Ushio Europe in Oude Meer (Schiphol Skypark).

Accountmanager Horticulture Benelux, BLV - Home Office, tevens kan gebruik worden gemaakt van kantoorruimte op het hoofdkantoor van Ushio Europe in Oude Meer (Schiphol Skypark).

Werkgever:BLV
Regio:Home Office, tevens kan gebruik worden gemaakt van kantoorruimte op het hoofdkantoor van Ushio Europe in Oude Meer (Schiphol Skypark).
Introductie en verkoop van hoogwaardige professionele tuinbouwverlichting. Commercieel sterke tuinbouwspecialist met affiniteit voor techniek.
Gepubliceerd: 02-11-2018
Referentie nr:#02431
Vacature Oudenhoorn

Contractmanager Aardappelinkoop (Landbouw) - Oudenhoorn

Regio:Oudenhoorn
Ligt jouw passie in de bedrijfskundige kant van de landbouw, ben jij assertief en analytisch sterk? Zie jij uitdaging in een unieke gecombineerde rol op het snijvlak van Inkoop & Business...
Gepubliceerd: 31-10-2018
Referentie nr:#MA02454
Vacature Nederland, home-based

Animal Health, Key Account Manager Poultry & Swine - Nederland, home-based

Regio:Nederland, home-based
Bouw je relaties op met dierenartsen en andere relevante partijen én hou je ze op de hoogte over ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid en de mogelijke rol die Dechra kan spelen....
Gepubliceerd: 11-10-2018
Referentie nr:#MACJ02451
Bedrijven met actuele vacatures in food en agri
-->